Az Esküvő Classic Magazin fotózásán jártam

2023.09.21

Az Esküvő Classic Magazin megkeresésére Demeter Dóra és Ungvári Miklós esküvői fotózására készítettem papírdekorációkat. El sem tudom mondani, hogy mennyire örültem a lehetőségnek.

A fotózás augusztusban volt, rajtam kívül rengeteg szolgáltató vette körül a párt, így mondhatni, hogy nagy sürgés-forgás volt aznap. Reggelről készítettük az asztalok dekorációját, ahol elrendeztük az általam készített elemeket.

3 féle stílust terveztem, az egyik inkább modern, a másik inkább romantikus a harmadik pedig talán klasszikusabb megjelenésű. A meghívókat általában letisztult, minimalista stílusban alkotom meg, az egyszerű, de nagyszerű elvet követve.

Be is mutatom a papírdekorációkat:

Az 1. verzió modern megjelenést kapott, hosszúkás papírméretben készült, kevés arany nyomtatással. Kiegészítettem arany borítékkal, valamint a névkártyákat kör alakú plexire írtam, a kör oldalát pedig arany festékkel festettem, így jobban érvényesül a forma. A meghívó mellé készült Menü és itallap, valamint asztalszám is.

A 2. verziót mondanám romantikus stílusúnak, egy nagyon textúrált papírt választottam a nyomtatásra. A növények mind-mind arany nyomtatással készültek, ez adja az eleganciáját. Egy csillogó, tojáshéj színű, négyzet alakú borítékot választottam, hozzá arany viaszpecsétet. A névkártyákra pedig arany szalagot és fehér dekorelemet kötöttem. 

A 3. verziót a klasszikus stílus jellemzi, a meghívó A6-os méretben készült, hozzá zöld borítékot és fehér viaszpecsétet választottam. A programokat ikonokkal tüntettem fel. A névkártyákat pedig kisebb levelekre írtam fehér filccel. 


Az EC Magazin rólam: "Az annabessr grafikusa és dekoratőre régóta a művészetek világában tevékenykedik, de saját esküvője kapcsán szeretett bele igazán a nagy napok szépségébe. Tervezőgrafikusként örömmel készíti el a vágyott esküvői meghívókat, asztalszámokat, névjegykártyákat, menü-és itallapokat, amiket minden esetben az elképzeléseitekhez és az esküvői enteriőrhöz igazít."

Ez a videó a helyszínen készült, nagy öröm volt teljes egészében látni és dekorálni!