Csodaszép dekorált esküvők

Nézd meg eddigi munkáimat

Szívesen elkészítem nektek az esküvő stílusához illő meghívót, asztalkártyát, menü kártyát, ültetőkártyát, ültetési rendet, köszöntő táblát és egyedi kéréseket is.

Hatvan és Gyöngyös környékén tevékenykedem, de egyeztetéssel bárhová eljuttatom a grafikákat vagy elkészítem az esküvő teljes dekorációját.


A saját menyegzőnk kapcsán kezdődött a tervezés és dekorálás, amit rengeteg inspiráció előzött meg. Számomra fontos volt a természetközeliség, a természetes anyagok használata, a környezettudatosság és az egyediség.

Általában a menyasszonyok tudják, hogy milyen stílus köré építik az esküvői dekorációt, így ahhoz a designhoz alakítom a meghívót és más papírtermékeket is. Amennyiben nincs elképzelés, úgy szívesen segítek az esküvő dekorációjában és grafikai tervezésében, hogy megtaláljuk a párokhoz legjobban illő elemeket, amit aztán a legnagyobb szeretettel, lelkesedéssel és precizitással készítek el.


Kérlek, nézd meg az eddig dekorált esküvőket!


Dóri és Miki az Esküvő Classic Magazin fotózásán

2023. augusztus. 1. Öbölház, Kopaszi-gát, Budapest


Vivien és Dávid esküvője

2022. május 13. Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok, Eger


Enikő és Máté esküvője

2021. július 16. Fenyőharaszti Kastély

Nagyon nagy szeretettel készült esküvői grafikák és dekorációk egy júliusi fergeteges greenery esküvőre, ahol minden elemen visszaköszön (meghívó, ültetési rend tábla, menü kártya) ez a kedvelt stílus.


A legnagyobb kihívást az egyedi Ültetési rend jelentette, hiszen a Pár kérésére ABC sorrendben tüntettük fel a vendégek neveit és asztaluk számát. Aprólékos és precíz munkára volt szükség, de a vártnál is nagyobb sikert aratott. :)

A háromszög menü kártyán a programok, a menü és az asztalszám kapott helyet.

A meghívó kihajtható, 4 oldalas kialakítással készült, A6-os méretben. A Pár kéréseit szem előtt tartva segítettem a grafika kialakításában, hozzá sötétzöld borítékot választottak.

Nagyon jól sikerült ez a nap és minden percét újra átélném. :)
Ezúton is Sok Boldogságot Kívánok a Párnak!


Anna és Bálint esküvője

2021. szeptember 10. Lázár Lovaspark, Domonyvölgy


Szolgáltatás megrendelése

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.