Lakberendezés

A Junior Art Center lakberendező iskolájában tanultam, ahol elsajátítottam a térrendezés alapjait. Rengeteg hasznos tudást szereztem, amit idővel saját és mások otthonainak kialakításában szeretnék kamatoztatni. Közben magával ragadott a környezettudatos szemlélet és a természetes anyagok fontossága. Ezt nem csak a lakberendezésben, hanem az életünk szervezésében, mindennapjainkban is meghatározónak tartom. 

Az alapot a rend kialakítása adja. Fontos átgondolni, hogy miből mennyi szükséges, rendeltetését tekintve hol van a legmegfelelőbb helyen. A kategóriák segítenek otthonodban az eligazodásra. A helyiségek is valójában funkciókra épülnek, különböző tevékenységeket végzünk a fürdőszobában, hálószobában, konyhában vagy éppen a nappaliban.


Inspirációk


Tanácsadás

A hozzám fordulóknak segítek esztétikus, funkcionális terek kialakításában, legyen az átalakítás vagy újonnan épült lakás térszervezése. A beszélgetés során felteheted kérdéseidet, amire hasznos tippeket és tanácsokat adok neked, hogy tudatosan vágj bele otthonod felújításába.

Időtartam: 2 óra
Helyszín: személyesen vagy online
Személyes találkozó esetén kiszállási díj is felszámításra kerül.

Természetesen egyedi kérésekkel is fordulhattok hozzám:
alaprajzi tervezés, 3D modell építés, moodboard (montázs hangulat készítése) 


Szeretnéd tudatosan megtervezni az otthonodat?
Szükséged lenne kezdeti segítségre az elinduláshoz?

Vedd fel velem a kapcsolatot!